O nas

Sanja

Sanja

Sem Sanja, lastnica salona Sanjski atelje in svojo zgodbo sem začela spomladi leta 2018. Namreč ob poplavi kozmetičnih storitev, katerih sem tudi sama od nekdaj redna obiskovalka, sem opazila, da je v slovenski kozmetični ponudbi precejšnji fokus v negi obraza. Zato sem sprejela odločitev, da bom poslovno vizijo svojega ateljeja osredotočila na raziskovanju različnih sprostitvenih metod, športnih aktivnosti in negovanja telesa. Saj vam želim ponuditi nekaj, kar je mene popolnoma navdušilo ter da vam skupaj s svojo ekipo omogočim pot do boljše kakovosti vašega življenja.

O nas
Dejan

Dejan

Po duši komunikativen, prijazen in odgovoren ter strokovno podkovan na področju naravoslovja. V našem ateljeju skrbim, da smo redno priskrbljeni z vso delovno opremo in materiali. Hkrati skrbim za področje marketinga, kjer tudi preko različnih družbenih omrežij redno oglašujemo naše storitve in izdelke. Svoj prosti čas rad posvečam druženju z družino in prijatelji, poslušanju glasbe, fotografiji in neprestanem izobraževanju različnih področij.

O nas
Urška

Urška

Nasmejana, natančna in redoljubna ter velika športna navdušenka. Med študijem kozmetike sem se najbolj praktično usposabljala na področju pedikure. Nato sem imela željo se preizkusiti tudi na drugih področjih, kar mi je omogočilo delo v našem ateljeju. Pri delu me najbolj osrečuje zadovoljstvo strank, saj mi dobro opravljeno delo daje nadaljnjo motivacijo. Svoj prosti čas rada preživim čimbolj aktivno, saj sem velika ljubiteljica različnih športov, predvsem nogometa, katerega treniram že vrsto let.

O nas